mones päivä nyt on? oon lomalla

Ananaskonvehti. ja tämä oli se merkintä.lisäks ruodin nyt joutessani tuota hei kato -listaa, jos vaikka jokku ei haluu klikata linkkejä ku eivät yhtää tiiä mitä niie takana on.

ekat kymmene lellestä surquun o ihmiste sarjisblogeja. muut paitti jeldenin ja surqn tunnen jollai lailla limingan kautta (joo oli surqki limingas mut ei me tunneta). jos muute joku liminkahyypiö kokee puuttuvasa tosta nii voi olla etten vaa oo muistanu lisätä, et sano hei sit.

heikki ja suvi on mun veljen ja sen kaverin musaprojekti. Harmaata ja Kummitus on parhaat biisit.

kyllähä te nyt fok_itin tiiätte? loistava strippisarjakuva. maksalaatikko 4 lyfe! fokit on syy katkeruuteeni siitä ettei mulle kasva viikset.

zéphir on joku ranskalaine (?) joka piirtää kauheen kauniisti. tuolon kuvia ja sarjakuvia ja animaatioita ja tekstiä. ranskaks. joo en minäkää sitä osaa (vielä).

uno moralez on joku hullu venäläine joka tekee pikselitaidetta, kuvina ja animaatioina. parasta siltä on koosteet muualta otetuista kuvista ja animaatioista. sisältää verta, suolenpätkiä ja sukuelimiä. sil on kans kotisivu.

seo kim piirtää hassuja sarjakuvia elämästää. seo kimillä on kissa.

hyperbole and a half on blogi josson kuvia ja tekstiä, joilla kerrotaa juttuja. ei ne oo sarjakuvia eikä kuvitettuja tekstejä, vaa jotai määrittelemätöntä. nyt se on tauolla, ollu jo aika kauan, ku piirtäjä on masentunu. mut ei se mitää, arkistossa on paljo juttuja.

garfield minus garfield on yks parhaita strippisarjakuvia ikinä.

pandylandissa on kaikellaisia kieroja sarjakuvia.

jokseenki samallaista settiä, tosin strippimuodossa, on myös perry bible fellowship.

cyriak tekee kiinnostavia animaatioita ja elektronista musaa niiden taustalle.

jubduk on taiteilija jota ei olis ilman internetiä. jubduk on se oikea sinätuubapaska. mitäkö on sinätuubapaska? ei sitä voi sanoin kuvailla, se pitää nähdä.

medijate. öö... Taide. sivusto vailla muuta tarkotusta ku olemassaolo. en suosittele epileptikoille tai migreeniherkille. larry carlsonilla on muitaki hassuja sivuja, esim northvale, joihin kaikkiin on syytä laittaa epilepsia- ja migreenivarotus.

the ugly sweater on paikka jossa käydää ku ei tiiä mitä seuraavaks neulos. tekstejä en oo koskaa jaksanu lukee,  mut kuvat on omaa luokkaasa.

escher girls käsittelee naishahmojen anatomiaa ja asentoja pääasiassa jenkkiläisissä supersankarisarjiksissa. mielenkiintosta, ainaki jos piirtää.

eat the damn cake on tekstiblogi, jonka kirjottaja keskittyy naisten kehonkuvaan ja kaikkeen siihe liittyvään. kovasti fiksua settiä.

pantterin puremia on emilia kukkalan blogi, jossa on yhteiskunnallista juttua. tää osuu teksteillää melkei aina naulan kantaa.

ted talks on ehkä paras juutubekanava. sisältää lyhyitä esitelmiä ja puheita monista eri aiheista, kaikki pidetty ted-konferensseissa ympäri maailmaa. paljon paljon tietoa ja ajatuksia.

duolingon ansiosta minä kohta osaan ranskaa (ja pystyn sit lukemaa zéphiriä). ilmasta kieltenopiskelua netissä, samalla käännetää internetin sisältöö eri kielille.


lisää linkkejä tulnee sitä mukaa ku muistan ja kohtaan uusia hienouksia.

3 kommenttia:

  1. joko suomeks 'tullee' tai juuaks 'tullenoo' :D

    VastaaPoista
  2. Garfield minus Garfield naurattaa miljoona kertaa enemmän kuin pelkkä Garfield. :)

    Escher Girlsin sisältö tuli taannoin luettua kerralla läpi. Hyvä kun toit blogin esille, oli jo unohtunut.

    VastaaPoista